maandag 21 maart 2022

Veel werk verzet bij NLdoet in De Speelakker

Op zaterdag 12 maart is in waterspeeltuin De Speelakker ontzettend hard gewerkt. Onder een blauwe lucht en een heerlijk zonnetje ging een gelegenheidscombinatie van vaste vrijwilligers met NLdoet vrijwilligers flink aan de slag.


Omdat De Speelakker op 26 maart weer open gaat voor een nieuw seizoen, waren de extra handen meer dan welkom. Er werd onkruid gewied, takken geraapt, gesnoeid en geveegd. Ook werden de banken geschrobd en de dakgoten geleegd. Daarnaast werd het tuinhuis binnen en buiten onder handen genomen. Uiteraard was er tussen de middag een lekkere lunch, gesponsord door het Oranje Fonds.


NLdoet is de jaarlijkse actie van het Oranje Fonds om vrijwilligerswerk extra aandacht te geven. Tijdens NLdoet worden bergen werk verzet. Werk waar we anders niet aan toekomen. Ook is het een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen.

Voor wie niet mee kon doen aan NLdoet; er is een herkansing: De Speelakker is namelijk dringend op zoek naar versterking van de vrijwilligersploeg. Iedereen die een paar uur in de maand beschikbaar heeft, helpt om ervoor te zorgen dat De Speelakker open kan blijven. Daar doe je de kinderen een groot plezier mee! Meer informatie en aanmelding via de website. Of kom op of na 26 maart langs, proef de sfeer en geef je op om een keer oriƫnterend mee te lopen. Graag tot ziens!

Op 26 maart openen we De Speelakker feestelijk voor een nieuw seizoen, met de ingebruikname van de nieuwe rolstoeldraaimolen. Daarna is De Speelakker (bij voldoende vrijwilligers) elke dag, behalve op dinsdag en donderdag, open van half 2 tot 5 uur.

Bezoek voor meer informatie onze website of onze Facebookpagina.