vrijdag 25 februari 2022

NLdoet bij De Speelakker: help je mee?

Zaterdag 12 maart 2022 doet De Speelakker opnieuw mee aan NLdoet. De Noordwijkerhoutse waterspeeltuin gaat eind maart weer open en kan hulp bij het speelklaar maken goed gebruiken.

Op 26 maart a.s. gaat waterspeeltuin De Speelakker in Noordwijkerhout open voor een nieuw speelseizoen. In de wintermaanden was de speeltuin gesloten en heeft de klusploeg hard gewerkt aan het onderhoud. Voor de kinderen die straks weer komen spelen is het fijn als de speeltuin, de speeltoestellen en het tuinhuis zijn schoongemaakt, opgeruimd, aangeveegd en aangeharkt. Zo kan er weer een seizoen lang heerlijk gespeeld worden!

Om de speeltuin helemaal speelklaar te maken doet De Speelakker net als vorig jaar mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Wil je meehelpen? Geef je dan op via: https://www.nldoet.nl/activiteit/waterspeeltuin-de-speelakker-speelklaar 

Of kom zaterdag 12 maart naar het tuinhuis van de speeltuin, op Zeereep 1 in Noordwijkerhout. We starten daar om half 10 met een kopje koffie, kennismaken en de klussen verdelen. Er is voor elk wat wils! Tussen de middag pauzeren we voor een heerlijke lunch en we sluiten de dag rond 14:00 uur af met een drankje en een hapje. 

Kun je niet meedoen aan NLdoet, geen probleem, ook op andere momenten en manieren kan je De Speelakker helpen. We zijn voor het nieuwe seizoen nog op zoek naar versterking van onze vrijwilligersploeg. Zonder vrijwilligers kan de speeltuin nu eenmaal niet open! Meer informatie en aanmelding via onze website. Alle hulp is welkom om de kinderen onbezorgd te laten spelen.

Zondag 26 maart openen we het nieuwe seizoen. Bij voldoende vrijwilligers is De Speelakker daarna elke dag, behalve op dinsdag en donderdag, open van half 2 tot 5 uur. Kom eens langs, het zal zeker bevallen!