woensdag 9 oktober 2019

De Speelakker is nog even open

Seizoen 2019 van De Speelakker is bijna afgelopen. De Noordwijkerhoutse waterspeeltuin kan terugkijken op veel spelende kinderen, de welkome hulp van NLdoet, een geslaagde Obstakelrun en gelukkig versterking met een paar nieuwe vrijwilligers. In de winterperiode wordt hard gewerkt aan het onderhoud van de speeltuin en, dankzij donaties, ook aan vernieuwing. Om de kosten voor het groenonderhoud te dekken hoopt De Speelakker op uw stem in de Rabo ClubSupport campagne. De Speelakker is nog open tot en met de herfstvakantie.

Seizoen 2019 van De Speelakker loopt ten einde. De vrijwilligers, gelukkig met een paar nieuwe gezichten, zijn bedankt met een gezellige barbecue. Het seizoen is geëvalueerd. Het is goed van start gegaan met de welkome hulp van NLdoet vrijwilligers en de opening van de vernieuwde kabelbaan. In mei is voor de derde keer een Obstakelrun georganiseerd. Opnieuw zijn hiervoor twee maatschappelijke stagiaires gevonden en zij hebben het uitstekend gedaan. Maar het mooiste is dat ook dit seizoen veel kinderen hun weg hebben gevonden naar de speeltuin om heerlijk te spelen met water en zand.

Voorzichtig wordt al vooruit gekeken naar volgend seizoen, waarin het twintigjarig bestaan wordt gevierd. Tijdens de winterstop gaat de klusploeg aan de slag met het groot onderhoud. Met steun van sponsors kan ook een nieuw speeltoestel worden aangeschaft. Voor ondersteuning bij de kosten voor het groenonderhoud hoopt De Speelakker, dat leden van de Rabobank in de Rabo ClubSupport campagne op de speeltuin willen stemmen. De Speelakker is nu eenmaal afhankelijk van donaties en giften om een leuke gratis speelplek te kunnen blijven!

De Speelakker is nog open tot en met de herfstvakantie. Elke dag, behalve op dinsdag en donderdag, vanaf half 2 tot 5 uur. De laatste dag van het seizoen is 27 oktober. Dus kom nog even langs, het zal zeker bevallen!
Bezoek voor meer informatie onze website of www.facebook.com/speelakkernoordwijkerhout.