donderdag 30 maart 2017

Help 5 april om half 2 bij De Speelakker meedenken over de Obstakelrun

De Speelakker is weer open en begint meteen met de voorbereidingen van een nieuwe activiteit. In samenwerking met Jantje Beton toveren we de speeltuin op zondag 21 mei om in een heuse hindernisbaan. Hoe die er uit gaat zien, bepalen de kinderen zelf! Zit je in groep 4 of hoger en wil je helpen? Kom dan op woensdagmiddag 5 april naar De Speelakker. Van half 2 tot half 3 gaat een groepje kinderen samen met Jantje Beton de Obstakelrun bedenken. Geef je op!

Een Obstakelrun daagt kinderen uit tot avontuurlijk buitenspelen. Samen met Jantje Beton en met hulp van maatschappelijke stagiaires bedenken, bouwen en doorlopen kinderen zelf een Obstakelrun in De Speelakker. Door het afleggen van een parcours met hindernissen leren kinderen grenzen verleggen, angsten overwinnen, samenwerken en successen ervaren. De Speelakker vindt dit een leuke manier om het buitenspelen te promoten en de speeltuin eens op een andere manier te gebruiken!

De Speelakker zoekt kinderen van groep 4 tot en met 8 die willen meedenken om op 21 mei een mooi parcours in de speeltuin neer te zetten. Op woensdagmiddag 5 april van half 2 tot half 3 is Marlies Bouman van Jantje Beton in De Speelakker. Samen met een groep kinderen gaat zij de Obstakelrun ontwerpen. We zoeken nog kinderen die willen meedoen! Geef je snel op via: liesbethvandekrol@casema.nl of 06 23667653.

De Speelakker is elke middag, behalve de dinsdag en de donderdag, vanaf half 2 tot 5 uur open. Nieuwe vrijwilligers zijn hard nodig!  Ga voor meer informatie naar de website raadplegen (www.speelakker.nl) of kom langs, het zal zeker bevallen!