vrijdag 11 november 2016

De Speelakker op televisie

Onlangs was waterspeeltuin De Speelakker eindpunt van het televisieprogramma Van de Kaart. Op 17 november om 17 uur is bij Omroep West te zien wie presentator Jet van Sol onderweg in Noordwijkerhout tegenkwam en welke hindernissen ze moest overwinnen om in een rechte lijn naar De Speelakker te komen.

In het televisieprogramma Van de Kaart zet presentator Jet Sol een rechte lijn op de kaart, die ze daarna zo precies mogelijk probeert te volgen. Samen met cameravrouw Annelies Dijkman en geluidsman Kees van de Knaap ging Jet woensdag 26 oktober dwars door Noordwijkerhout, toevalligerwijs ook door de tuin van een oud-bestuurslid van de Speelakker. Op het eindpunt van de tocht werd Jet met haar team hartelijk ontvangen in de waterspeeltuin, maar natuurlijk moest ze eerst op verschillende manieren over het water zien te komen!


De uitzending van deze aflevering van Van de Kaart staat gepland voor donderdag 17 november om 17 uur bij Omroep West en wordt daarna elk uur herhaald. De uitzending is ook online te bekijken:
http://www.omroepwest.nl/tv/programma/170000131/Van-de-Kaart/aflevering/170074298/Noordwijkerhout

Wie na het zien van het programma ook een keer mee wil doen, dat kan! Nodig Jet uit om je straat, carnavalsvereniging, sportclub of vriendengroep eindpunt te laten zijn in één van de komende afleveringen! Geef je op door een mailtje te sturen naar: vandekaart@omroepwest.nl.


De Speelakker is momenteel gesloten. Alleen als er geschaatst kan worden gaat de speeltuin eerder open dan voorjaar 2017. In de tussentijd wordt hard gewerkt door de klusploeg zodat de speeltuin er in het nieuwe seizoen weer netjes en veilig bij ligt. Nieuwe vrijwilligers, donateurs en sponsors zijn nodig en dus heel erg welkom! Meer informatie op de website: www.speelakker.nl.