woensdag 26 oktober 2016

Speelakker eindpunt van tv-programma Van de Kaart

Op 26 oktober was het programma Van de Kaart van Omroep West in Noordwijkerhout. Presentator Jet Sol had een rechte lijn op de kaart gezet en deze eindigde in waterspeeltuin de Speelakker, die hiervoor speciaal weer even was opengegaan.

In het televisieprogramma Van de Kaart moet presentator Jet Sol in een rechte lijn op de kaart van A naar B zien te komen. Samen met cameravrouw Annelies Dijkman en geluidsman Kees van de Knaap ging Jet woensdag 26 oktober dwars door Noordwijkerhout, toevalligerwijs onder andere door de tuin van een oud-bestuurslid van de Speelakker. Op het eindpunt van de tocht werd Jet met haar team hartelijk ontvangen met koffie en taart in het gezellige tuinhuis. Maar in een waterspeeltuin moet je dan natuurlijk eerst op verschillende manieren over het water, bijvoorbeeld met de kabelbaan! 


Op donderdag 17 november om 17:00 uur is de aflevering met de Speelakker bij Omroep West te zien en wordt daarna elk uur herhaald. Iedereen kan zich aanmelden als eindpunt van Van de Kaart. Op de uitnodiging van de Speelakker is heel enthousiast gereageerd. Dus aarzel niet en nodig Jet uit om je straat, vriendenclub of sportvereniging eindpunt te laten zijn in één van de komende afleveringen! Geef je op door een mailtje te sturen naar: vandekaart@omroepwest.nl.


De Speelakker is gesloten tot voorjaar 2017. Intussen wordt groot onderhoud uitgevoerd zodat de speeltuin er in het nieuwe seizoen weer netjes en veilig bij ligt. Aanmeldingen van nieuwe vrijwilligers, donateurs en sponsors zijn altijd welkom! Meer informatie op de website: www.speelakker.nl.